Kapcsolatban a sporttal (is)

running91-600x399

Néhány élménybeszámolóból, amit a sportolók írtak versenyek után, minduntalan azt olvastam, hogy: “köszönöm a páromnak és a családomnak a támogatásukat”

Ez sokak számára közhely is lehet, mivel mindig ezt hallani. De aki készült már fel egy hosszabb, rövidebb megmérettetésre, saját bőrén érezheti, hogy mennyi fontos szerepe van a háttérnek:

-nélkülözött találkozások

-családi programok lemondása,

-gyerekre vigyázni

-sportételt főzni

-ruhában segíteni

stb.

Milyen egyensúlyi állapotot kell kialakítani, hogy semmi ne menjen semmi rovására. Nos van ilyen? Hát persze. Egy mód lehetséges: ha a párkapcsolatban a párnak is ugyanaz a célja, mint Neked. Minden ennek van alárendelve és nem egymás érdekeinek.

Nagy eredményeket csakis a kölcsönös nagy CÉL szemünk előtt tartásával lehet. Ha például elhatározzuk, hogy jövőre lefutjuk a Maratoni távot és ezt megbeszélve a párunkkal:

“persze dárgám, nagyon jó ötlet” visszajelzést kapunk, gyerekek (ha van) lelkesek lesznek, mert van miért felnézni a szülőre, akkor meg kell tenni az áldozatvállalás szerepét is ehhez!

9 hozzászólás a(z) “Kapcsolatban a sporttal (is)” bejegyzéshez

  1. Did you know website contact page messages like this one are in fact a great way to generate leads for your website? How exactly is this done? Easy, we create an ad like the one you’re reading right now for your online business and we submit it to tons of contact forms on any site in any business niche or location you like. Does this work? Well you’re reading this now aren’t you? The best part is, you can do this for less than a hundred bucks a month! Want more info? shoot us a quick email to: [email protected]

  2. Good morning, I was just taking a look at your site and filled out your contact form. The contact page on your site sends you messages like this to your email account which is the reason you are reading my message right now correct? This is the holy grail with any kind of online ad, getting people to actually READ your ad and this is exactly what you’re doing now! If you have something you would like to promote to millions of websites via their contact forms in the U.S. or anywhere in the world let me know, I can even focus on your required niches and my costs are super reasonable. Send a reply to: [email protected]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük