NYERS KIHÍVÁS 8.

Döntöttem.

Csatlakoztam a 8. nyers kihíváshoz. A kihívás 30 napos. De én 10 napot céloztam meg.10 napig nem eszem főtt ételt és feldolgozott ételeket. A 10 nap nem olyan vészes. Ki lehet bírni hús nélkül, főtt étel, kenyér nélkül. Mi marad? Csupa-csupa finomság!!!!!!

Zöldségek, gyümölcsök, magok, csírák, aszalványok, turmixok, és még ezer étel.

No azért ez nem lesz ennyire könnyű, mert azt hiszem, hogy nem fogok 10 nap után megállni. Sőt biztos. De jobb így kezdeni, úgy érzem. De motoszkál bennem, hogy végig akarom csinálni….

Egyszer már csináltam azt, hogy 6 napig nem ettem semmit, csak zöld turmixot ittam,teát és vizet, jaj olyan jó volt! Olyan szabadság érzésem volt, mint azóta se. Mikor is volt ez, majdnem 2 éve, durva, már két éve! Az úgy kezdődött, hogy januárban elmentem Koppánnyal egy nyersétel akadémiára Lénárt Gittához. Ez megváltoztatta az életem! Köszönöm, Gitta! Úgy jöttem haza, hogy hazafelé este a tescóban vettem almát és banánt, a fagyasztóban pedig volt sóska. Másnap reggel turmixot csináltam. Igaz csak botmixerem volt még akkor, de ez nem jelentett akadályt!

Nem voltam éhes, nem voltam kaja függő. Nem ittam kávét sem. Nem kívántam semmit enni. Eltökélt voltam és működött. Nagyon jól érzetem magam. Szabadság érzés volt! Nem volt kávé elvonási tünet, nem volt fáradtság. Energikus voltam és boldog. Ja és fogytam 4 kg-ot.

Azóta sokszor megkérdeztem magamtól és miért nem csinálom meg újra és újra? Miért nem élek úgy? Nincs okos válasz, csak kifogások….? Nem tudom. De most örülök neki, hogy belefogok!

Nem lettem nyersevő, mert imádok mindent enni. No és van egy családom két nagy kamasz, felnőtt fiúval ( férfival 🙂 ), akik csípőből elutasítanak mindent, na jó, majdnem mindent! A salátás gyros jöhet bármikor, bármennyi! Most mégis belevágok! Több oka van.

Nem félek attól, hogy éhes leszek, nem félek attól, hogy mit egyek. Amitől félek, hogy ne kóstoljak meg olyan ételeket, amiket szeretek. Igen ez lesz a nehéz. Lemondani, megállni… Akaraterő edzés és tudom többet fogok kapni! Tiszta tudatot! Tiszta szervezetet! Szabadságot! Ez egy belső szabadság, ami semmivel nem mérhető! És még egy dolgot szeretnék, megszabadulni a mostanában felvett plusz kilóktól.  Bár ettől egy kicsit félek, mi van, ha mégsem fogyok? Mert a magokat imádom és rettentő sokat lehet belőlük megenni. 🙂 AZ igazat megvallva mostanában elég sokszor eszem és ez elég nagy baj. Nem vagyok depis, csak térülök-fordulok és eszem. Rossz szokás. Ettől szeretnék megszabadulni. Főleg!

Döntöttem és most jól érzem magam! Majd írom, hogy miket eszem és hogy érzem magam!

Andi

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük